英語資訊
News

The Young Heart 年輕的心

Source: 恒星英語學習網    2019-08-08  我要投稿   論壇   Favorite  

As a small kid, I want to grow up soon, so that I can be independent. But the adults always tell me that it is a lucky thing to be a child, because I can be young and innocent. Though I don’t understand their words totally, I must keep my young heart and enjoy every moment of my life. 
作爲一個小孩子,我想快點長大,這樣我就可以獨立了。但是大人們總是告訴我,小孩子是最幸運的,因爲我可以保持年輕、天真。雖然我沒有完全聽懂他們的話,但是我一定要保持年輕的心,享受生命中的每一刻。


將本頁收藏到:
上一篇:I Love Hot Pot 我愛火鍋
下一篇:返回列表
  • 熱點

  • 下載

  • 推薦

  • 問答


最新更新
論壇精彩內容
網站地圖 - 學習交流 - 恒星英語論壇 - 關于我們 - 廣告服務 - 幫助中心 - 聯系我們
Copyright ©2006-2007 www.pinescms.com All Rights Reserved